Ajanvaraus
Varaa aika
Varaukset voi tehdä verkkosivustollamme milloin tahansa etukäteen tai tapaamispäivänä, jos verkkosivujemme varauskalenterissa on vapaita aikoja.

Huomaa, että asiakkaan olisi toteutettava maksut verkossa maksutapojemme mukaisesti tehdessä varauksen.
Klikkaa tästä lukeaksesi varaussäännöt.
Timma.fi ja ClassPass.com ovat kumppaneitamme. Jos olet uusi asiakas, voit varata palvelumme kerran näiden käyttöliittymien kautta ja saada alennuksen. Ole hyvä ja perehdy alla oleviin varaussääntöihin:

1. Timma.fi antaa sinun varata viime hetken ajat, toisin sanoen saman päivän ajat, erikoishintaan. Voit käyttää tätä tarjousta vain kerran. Lisävaraukset tulee tehdä verkkosivuillamme (inspire-body.com).

2. ClassPass.com antaa sinun varata jokaisen palvelumme erikoishintaan. Voit käyttää tätä tarjousta vain kerran jokaisessa palvelussa. Ennen kuin varaat tapaamisen ClassPassin kautta, sinun on tarkistettava vapaiden aikojen saatavuus verkkosivustoltamme (inspire-body.com). ClassPass-erikoistarjous on tarkoitettu lähinnä saman päivän tai seuraavan päivän varauksiin. Emme voi taata, että pystymme täyttämään varauspyyntösi, jos teet sen ClassPassin kautta hyvissä ajoin, ts. enemmän kuin yksi päivä ennen tapaamista. Jos kyseessä on tällainen varaus, ilmoitamme sinulle 24 tuntia ennen varaamaasi aikaa, onko meidän peruttava se vai ei. Ensimmäisen käyntisi jälkeen ClassPass-jäsenet saavat 10% alennuksen kaikista muista palveluistamme.
Varatessasi palvelun hyväksyt käyttöehtomme.
Maksutavat
MobilePay
Lähetä maksu tähän numeroon +358 45 6423242
IBAN
Kysy sähköpostitse tilinumeroa: [email protected]
(Luotto- tai maksukortit)
Smartum
Myös Smartum-maksut ovat käytettävissä!
PayPal
Maksa alla olevasta PayPal-maksunäkymästä.

Peruutusehdot
Jos haluat peruuttaa varatun aikasi, ota meihin yhteyttä viimeistään 24 tuntia ennen varauksesi alkua. Muutoin veloitamme 100% palvelun hinnan. Kaikki peruutukset on tehtävä viralliseen sähköpostiosoitteeseemme: [email protected]

Jos joudut peruuttamaan ajanvarauksesi alle 24h ennen varauksesi alkua sairastumisesi vuoksi, sinun on esitettävä lääkärintodistus. Palauttamme maksusi takaisin ainoastaan virallista lääkärintodistusta vastaan.
Eerikinkatu 25, Helsinki, Finland
[email protected]
+358 45 642 32 42
Aukioloajat:
Ma-la, kello 11.00 - 20.00
© Inspire-Body, 2014−2020. See our Privacy Policy
This website uses cookies to ensure you get the best experience. By clicking OK you agree with our Privacy Policy.
OK
Close
Privacy Policy